Page 4 of 5

Re: Forum Issues and Comments

PostPosted: Sun Oct 09, 2016 9:33 pm
by slayve
The "latest forum posts" on the main Bugle page hasn't updated for me in a few weeks even though there has been new posts. Anyone else experiencing this?

Re: Forum Issues and Comments

PostPosted: Sun Oct 09, 2016 10:04 pm
by PoolFan
I don't ever use those links but I just checked and confirmed what you are seeing. I clicked on the "Sightings" link and it took me to page 87 of the thread even though 90 is the most current page. Ben, what do you think?

Re: Forum Issues and Comments

PostPosted: Tue Oct 11, 2016 12:20 pm
by DeadpoolBugle
This is a built in widget that is part of the platform so there nothing I can to do fix it, so I'll try to find an alternative for this. I was messing around with it the other day but not having much luck.

Re: Forum Issues and Comments

PostPosted: Tue Oct 11, 2016 12:29 pm
by DeadpoolBugle
I spoke too soon and might have fixed it.

Re: Forum Issues and Comments

PostPosted: Tue Oct 11, 2016 1:14 pm
by misterviking
It seems to be working for me again.

Re: Forum Issues and Comments

PostPosted: Tue Oct 11, 2016 8:34 pm
by slayve
It's working for me again. Thank you. 8-)

Re: Forum Issues and Comments

PostPosted: Fri Oct 14, 2016 5:12 am
by misterviking
I said it was working...

It's updated the feed up until this post. It seems that posts after this one aren't going on the list (for example, Item sightings has had a recent post, but not posted to the ticker)

Re: Forum Issues and Comments

PostPosted: Fri Oct 14, 2016 7:15 am
by DeadpoolBugle
Damn, I was afraid this might happen. Hopefully I'll find some time this weekend to put together an alternative solution.

Re: Forum Issues and Comments

PostPosted: Fri Oct 14, 2016 5:42 pm
by slayve
Yeah, it stopped working for me as well... :/

Re: Forum Issues and Comments

PostPosted: Wed Oct 26, 2016 5:46 pm
by misterviking
It appears to be working again for me?